Фърдинанд се радва, че Дибала не е дошъл в Юнайтед


Н. Гавазов

Фърдинанд се радва, че Дибала не е дошъл в Юнайтед

Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фердинанд се радва, че нападателят на Ювентус Пауло Дибала отказа да премине в "червените дяволи".

Преди да продаде Ромелу Лукаку на Интер, Юнайтед бе готов да освободи белгийския нападател в Ювентус в замяна на Пауло Дибала, но аржентинецът постави такива условия за заплата, че "дяволите" спряха преговорите с шампионите от Серия А.

В същото време за Дибала в Торино е запазена ролята на резерва и  Фърдинанд е шокиран от това състояние на нещата. Рио се радва, че бившият му клуб не привлече играч, който даде да се разбере, че може да бъде примамван на "Олд Трафорд“  само с големи пари.

"През последните години много играчи отказват да дойдат  в Манчестър Юнайтед. Предпочитаха да отидат някъде другаде.

Но не знам как Дибала имаше дързостта да откаже Юнайтед, когато седи на пейката в Ювентус. Той трябва редовно да играе футбол.

Може би той си помисли: "Искам да играя в Шампионска лига, иначе ще седна на пейката. По-добре да седя на пейката, отколкото да играя  за Юнайтед".

Е, радвам се, че той не дойде, защото няма правилните качества, които искам да видя играч на  Манчестър Юнайтед!“, заяви Фърдинанд.

  Сподели
511