Моуриньо: Магуайър бе великолепен


Н. Гавазов

Моуриньо: Магуайър бе великолепен

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо похвали играта на защитника Хари Магуайър срещу Челси.

В дебюта си за Юнайтед Хари помогна на отбора си да постигне впечатляваща победа над Челси с 4: 0. И именно бранителят  получи официалната награда за най-добър играч на мача.

Играта на Магуайър направи голямо впечатление на Моуриньо, който искаше да го купи през миналото лято. Жозе е уверен, че 26-годишният англичанин ще добави сили в защитата на "червените дяволи".

"Мисля, че той напълно заслужи наградата за най-добър играч на мача. Мисля, че той бе солиден и е много важно за отбора, че има такъв играч.

Той показа не само тактическа грамотност, но той добре четеше играта, постоянно бе нащрек и действаше уверено. Той бе великолепен и абсолютно заслужи наградата си.

Твоят отбор може да бъде много опасен в атака, но ако чувстваш, че във всеки един момент можеш да допуснеш грешка в защитата, тогава няма да играете добре.

Когато имате такъв защитник, това ви позволява да играете играта си и да играете по-уверено. Виктор Линдельоф е много добър играч и мисля, че с Магуайър могат да изградят много добра връзка", заяви Моуриньо.

  Сподели
466