Тотнъм може да продаде Ериксен за по-малко от 50 милиона


Н. Гавазов

Тотнъм може да продаде Ериксен за по-малко от 50 милиона

Тотнъм може да бъде принуден  да продаде халфа Кристиан Ериксен през този трансферен прозорец за по-малко от 50 милиона паунда.

Когато в края на миналия сезон други клубове от Висшата лига започнаха да правят запитвания за Ериксен, чийто договор изтича през лятото на 2020 г., президентът на "шпорите"  Даниел Леви посочи цена от 130 милиона паунда.

Но босът на лондончани така и не успя в намерението си да намери такъв щедър купувач във Висшата лига или извън него за играч, който упорито не се съгласява на нова сделка.

По този начин Тотнъм се изправи пред истинската  заплаха да загуби Кристиан след една година без и едно пени компенсация. Това може да подтикне Леви да продаде 27-годишния датчанин през този прозорец на по-ниска цена.

Трансферният прозорец в останалата част на Европа е отворен още няколко седмици, но The Telegraph очаква клубовете, заинтересовани от Ериксен, да се опитат да получат Кристиан за по-малко от 50 милиона паунда.

Самите "шпори" искат да купят Джовани Ло Селсо от Реал Бетис или Бруно Фернандеш от Спортинг в замяна на Ериксен, от когото се интересуват Реал Мадрид, Ювентус и Атлетико.

  Сподели
401