В Юнайтед са уверени в трансфера на Дибала


Н. Гавазов

В Юнайтед са уверени в трансфера на Дибала

Манчестър Юнайтед е уверен, че нападателят на Ювентус Пауло Дибала ще дойде в клуба от "Олд Трафорд", съобщава италианският журналист Алфредо Педула, който е близък приятел с Маурицио Сари и е близо до кухнята на "бианконерите".

Според представителя на медиите, Юнайтед е предложил на Дибала заплата от 208 000 евро на седмица плюс бонуси, което е много повече от сегашното възнаграждение на играча. Освен това клубът е предложил на аржентинеца 5 милиона евро т.нар. "бонус-подпис", както и твърди гаранции за титулярно място в състава. Всичко това кара Юнайтед да вярва, че е направил достатъчно за привличането на Пауло.

По-рано днес агент Хорге Антуна, представляващ интересите на играча, се прибра в Торино след преговорите с Манчестър Юнайтед. Предполага се, че тази вечер ще има среща между агента и Дибала, така че следващите няколко часа ще са много важни за осъществяване на сделката.

Паралелно с това Marca излезе с информация (нисък праг на достоверност), че агентът е поискал комисионна от 15 милиона евро за себе си и заплата от 255 000 евро за Пауло.

  Сподели
563