Лампард: Надявам се да помогна на Пулишич


Н. Гавазов

Лампард: Надявам се да помогна на Пулишич

Мениджърът на Челси Франк Лампард коментира представянето на халфа Кристиан Пулишич в приятелския мач с Ред Бул Залцбург (5: 3). В тази среща Пулишич оформи дубъл.

"Той демонстрира високо ниво. В неговите голове  ми хареса желанието му да се отворя между линиите и да избягва от сближаване с противника. В допълнение, той страхотно действаше  във финалния етап.

Чакаме това от него. Той трябва да се покаже на най-високо ниво във Висшата лига и Шампионска лига. Крилото не трябва да се ограничава до дрибъл. Тук е важно да можете да отваряте и намирате свободни зони между линиите. Ако можем компетентно да използваме неговите способности, той може да стане важен играч за отбора.

Радвам се, че успяхме да подпишем с този играч и той със сигурност има голям потенциал. Независимо от това, той ще трябва да се адаптира към невероятно трудно първенство. Виждам желанието му да работи и усвоява нова информация. Той е само на 20 години и не бива да забравяме за това. Щастлив съм, че работя с него и се надявам, че мога да му помогна да стане по-силен", заяви Лампард.

  Сподели
727