Фенове на Юнайтед започават отново масови протести


Н. Гавазов

Фенове на Юнайтед  започават отново масови протести

Поддръжници на Манчестър Юнайтед готвят масови протести, които ще завършат с шествие пред клубната телевизия. Демонстрациите срещу собствениците на клуба семейство Глейзерови ще се проведат на 30 октомври преди мача с Тотнъм. Най-новите протести са предизвикани от информацията от миналата седмица, според която Щнайтед е генерирал рекордните загуби от 83 600 000 паунда.

Според организаторите на похода, гневът срещу американското семейство се увеличава и протести ще има преди всеки мач на „червените дяволи", като идеята е да се премине отново към варианта от миналия сезон „зелено и златно", когато запалянковците идваха на стадиона с шалчета на цветовете от създаването на Юнайтед, което бе знак, че се разграничават от сегашните собственици.

„Резултатите излязоха и те не са добри. Ние всички виждаме какви са цифрите и те са неприемливи. Преди две години Пол Скоулс игра в половината мачове, а сега е постоянно в първия отбор. Купихме Бебе за 8 милиона паунда, а за същите пари можехме да имаме Ван дер Ваарт", се казва в декларация на феновете на Юнайтед.

 

  Сподели
83