Юнайтед отправи питане за Ериксен


Н. Гавазов

Юнайтед отправи питане за Ериксен

Манчестър Юнайтед отправи питане за полузащитника на Тотнъм Кристиан Ериксен, искайки да бъде в крак с развитието на играча.

В момента "червените дяволи"  все още са в опасност да загубят Пол Погба. Реал Мадрид ще може да си позволи закупуването на 26-годишния французин, ако открие щедър купувач за Гарет Бейл.

Евентуалната раздяла с Погба кара Юнайтед да разглежда футболисти в центъра на полузащитата. Според британски източници, подмяна на Пол може да стане Ериксен, който има само една година от  договора си.

Преди това Кристиан бе свързван с Барселона, Реал Мадрид и Атлетико, но всички испански грандове предпочетоха други играчи вмвесто датчанина. По този начин Юнайтед остава един от малкото клубове, които желаят и могат да си купят Ериксен.

В същото време самите "шпори“ вече се подготвят за раздяла с Ериксен, преговаряйки за покупката на Джовани Ло Селсо от Реал Бетис.

Трансферът на Ерискен би могло да струва £ 70 милиона - при условие, че Погба напусне и Тотнъм  се съгласи да освободи водещия си играч в конкурентния лагер.

  Сподели
463