Инс: Бейл идеално ще пасне на Ливърпул


Н. Гавазов

Инс: Бейл идеално ще пасне на Ливърпул

Бившият футболист на Ливърпул Пол Инс призна, че би искал да види уелския нападател на Реал Мадрид Гарет Бейл като част от мърсисайдския клуб.

"Моето мнение е, че ако Ливърпул може да си позволи Бейл, той трябва да отиде там. Атакуващото трио на Ливърпул, Салах, Фирино и Мане не си почина достатъчно преди началото на сезона, тъй като играха цялото лято. Бейл  може да играе надясно, наляво или в средата. Ако търсех отбор, който можеше да възстанови кариерата ми, щях да избера Ливърпул. Той трябва отново да намери себе си като играч и да играе футбол всяка седмица.

Той ще трябва да се съгласи на  огромно намаление на заплатите. Бейл трябва да отиде в клуб, който може да спечели нещо. Ливърпул е европейският шампион и иска да се бие отново за титлата във Висшата лига.

Кой може да си позволи Бейл? Може би Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед. Не мисля, че Тотнъм ще бъде правилният клуб. Бих искал да го видя в Ливърпул. Остават четири или пет години от кариерата му. Мисля, че е идеално подходящ за Ливърпул", заяви Инс.

  Сподели
606