Люк Шоу: Това ще бъде нов Юнайтед


Н. Гавазов

Люк Шоу: Това ще бъде нов Юнайтед

Защитникът на Манчестър Юнайтед Люк Шоу обеща, че през сезон 2019/20 неговият отбор  ще се появи в нов облик.

Възпитаниците на Оле Гунар Солскяер  завърши последната кампания по депресиращ начин, като спечелиха само един от последните седем мача в Премиършип. Това лиши "червените дяволи" от Шампионска лига и създаде огромно напрежение около отбора.

Въпреки това, предсезонният период дава увереност на Шоуо, че Юнайтед вече няма да си позволява такива неуспехи.

"Това ще бъде новият Юнайтед през този сезон, особено с новите  идеи, които мениджърът се опитва да съживи. Нашият наставник каза през миналия сезон какво иска от нас. Той желае  да работим усилено и да използваме неговите идеи.

Предсезонният период наистина е труден процес за всички - във физически, а понякога и в психологически план. Но това е много полезно за играчите. Мисля, че от дълго време не сме били в толкова добра форма.

Оле се фокусира върху контрола на топката и играе с включване на  защитниците. През миналия сезон не успяхме често да играем така. Работихме много по тактика, пресата и кога е нужно да се измъкнем от отбрана.

Ние просто трябва да държим топката повече и да играем като голям отбор, добър отбор. Искаме да спечелим мачовете си, но и да притежаваме топката. Мениджърът  има ясна представа за това как трябва да играем", заяви Шоу.

  Сподели
512