Клоп: Не искам ситуация, при която феновете ще са недоволни, че съм тук


Н. Гавазов

Клоп: Не искам ситуация, при която феновете  ще са недоволни, че съм тук

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп увери, че няма да напусне мърсисайдския клуб преди изтичането на договора му.

В момента немецът има още три години от  настоящия договор, но собствениците на клуба искат да възнаградят Юрген за спечелването на Шампионска лига с нова сделка.

Клоп не вижда необходимост  да бърза с новия договор, но обещава, че нито един клуб няма да може да го примами от Ливърпул преди 2022 година.

"Няма да напусна преди изтичане на договора ми. Това е, което се отнася за мен. Затова договорът е важен.

Имаме достатъчно време да вземем необходимите решения в това отношение. Няма нужда да го правим сега. Има още три години пред нас - все още е малко рано да се тревожим. Това е само договор.

Собствениците харесват това, което правя. На мен ми харесва това, което правят собствениците. Обичам отбора, имам страхотни играчи. Мелууд е страхотно място. Очаквам с нетърпение да се преместя на нова база в Кирби и други подобни. Винаги има възможност да се направи крачка напред.

Всички ние искаме да почитаме миналото и традициите, но има и нужда да вървим напред. Това е правилната настройка. Не можете да осигурите тази стъпка, само като разширите договора ми до 2000 и някоя години. Договорът гарантира само, че няма да напусна по-рано.

Не си представям деня, в който ще напусна, но това няма значение. Това е напълно нормална ситуация в нашата работа. Не искам да се окажа в ситуация, при която хората ще са недоволни, че аз все още съм тук. Такава  е истината. Това трябва да бъде печеливша ситуация за всички страни.

В момента това е 100% вярно и ще видим колко време ще продължи. Що се отнася до преговорите ... видях заглавията, според които ще напусна след три години, и също така, че е ще подпиша нов договор.

Ще кажа само, че ми остават три години. Сега всичко е наред. Отборът  има добра възраст, аз имам добра възраст за работата си. Странно е, че говорим за това, когато пред нас има поне още три години", заяви Клоп.

  Сподели
251