Лампард: Нямам нужда от нови играчи


Н. Гавазов

Лампард: Нямам нужда от нови играчи

Мениджърът  на Челси Франк Лампард заяви, че не се нуждае  от нови футболисти.

Както е известно, Лампард стъпи на мениджърския  пост  на "сините“ в условията на трансферен бан - лондонският клуб не  може да регистрира нови играчи през следващите два трансферни прозореца.

Въпреки това, Лампард вярва във футболистите, които е получил от Маурицио Сари. Франк твърди, че той не е от специалистите, който решава проблемите чрез трансфери.

"Гледах Челси много през миналата година под Маурицио Сари. Сезонът бе успешен заради това, че спечелиха Лига Европа и се завърнаха в Шампионска лига. Но аз нямам намерение да поглеждам  назад.

Познавам клуба много добре, познавам много добре играчите. Искам да работя с тях по свой собствен начин и трябва да кажа, че съм много доволен от настроението и уменията на футболистите  след първата седмица на тренировки от предсезонния период.

Наистина ми харесва, когато моите отбори играят с голяма енергия и с висока скорост, както с топката, така и без топката. Затова искам да си връщаме топката възможно най-скоро. Когато я притежаваме, искам бързо да подаваме, да създаваме положения  и да печелим  мачове, докато се наслаждаваме на футбола. Така че това е моята работа.

Мисля, че съм наследил много добри играчи. Не можем да купуваме футболисти през  тази година, знаем за това, но не се нуждая от нови играчи. Много съм доволен от състава и жаждата за постигане на успех", заяви  Лемпард.

  Сподели
445