Арсенал и Тотнъм се интересуват от Алвеш


Н. Гавазов

Арсенал и Тотнъм се интересуват от Алвеш

Арсенал и Тотнъм са поредните английски клубове, които се интересуват от защитника Дани Алвеш. По-рано стана известно, че Манчестър Сити има готовност да приюти бразилеца, ако се избави от Данило. Globo Esporte дори твърдеше, че "гражданите"  вече са се свързали с представители на играча преди старта на Копа Америка 2019, която се превърна в триумф за бразилците.

Според Mundo Deportivo интерес към Дани има и от други места. Изданието съобщава, че Унай Емери вече е помолил ръководството на "артилеристите" да потърсят контакт с Алвеш, а от Тотнъм вече са установили връзка с близки до играча.

Желанието на Алвеш е да продължи да играе в Европа, въпреки че има много предложения от отбори извън Стария континент. По-рано имаше информации, че Интер и Севиля също се интересуват от услугите на Дани.

През 2002 година той подписа със Севиля, от където премина в Барселона през 2008 година. Там прекарва 8 години, а през 2016г. стана играч на   Ювентус, но изкарва само един сезон там. През последните  две години бразилецът защитаваше цветовете на ПСЖ.

  Сподели
470