Брайън Робсън съветва Погба да не слуша Райола


Н. Гавазов

Брайън Робсън съветва Погба да не слуша Райола

Легендата  Манчестър Юнайтед Брайън Робсън препоръчва на полузащитника на "червените дяволи"  Пол Погба да слуша по-малко агента Мино Райола  и да мисли повече с главата си.

"В медиите има много спекулации за Пол. Той е играч от най-високо ниво.

Вие сте обвързани от договор с Манчестър Юнайтед, така че ще е по-добре за вас да отблъсквате външните  мисли и да се фокусирайте върху подготовката преди сезона. Доколкото видях от тренировките, това е именно нещото, което той прави, а когато нещо се случи, тогава ще мислите за него.

Вие сте обвързан с Манчестър Юнайтед чрез договор, а това означава, че трябва да дадете всички сили за този клуб, заради този отбор и феновете.

Играчите са твърде повлияни от своите агенти, вместо да вземат свои собствени решения. Е, от съвет никога не боли, но вие имате глава  на раменете си и вие сами трябва да решите къде виждате  кариерата си.

Не мисля, че много играчи са толкова независими. Те винаги следват примера на своите агенти. Естествено, агентите винаги искат играчите да сменят клубовете, защото правят пари от това.

Ако играч е ангажиран с клуба си и не отиде никъде, агентът не печели толкова много. И това има голямо влияние - не само за Манчестър Юнайтед, но и за футбола като цяло.

Футболистите  трябва да мислят по-добре с главите си, решавайки какво искат от кариерата си", заяви Робсън за  Evening Standard.

  Сподели
433