Хасълбанк предупреди Лампард


Н. Гавазов

Хасълбанк предупреди Лампард

Бившият нападател на Челси Джими Флойд Хасълбанк ​​предупреди наставника на "сините"  Франк Лампард, че той ще трябва да работи много, за да изглади играта на своя отбор.

Лампард започна мениджърската си кариера на "Стамфорд" с приятелски мач срещу Бохемианс, завършвайки 1:1.

Хасълбанк отчита, че това е само началото на предсезонния период, но Джими вижда много недостатъци в играта на "сините".

"Те прекалено лесно губеха топката. Играчите направиха твърде много докосвания, понякога седем или осем, а това бави играта.

Това е  урок за Франк, той видя играчите си и би ги оценил по-добре. Бързото подаване  на топката - ето по какъв начин той иска да играе футбол. По-голяма част от най-успешните отбори бързо местят  топката.

Видяхме, че някои играчи - особено през второто полувреме - малко повече задържаха  топката. Преди да получат топката, те нямаха решение какво да правят.

Възможно е това да е така заради началото на предсезонния перио. Може би те все още не са във форма и след това ще я придобият. Защото за някои от тях това бе прекалено.

Това трябва да разбере и Франк. Той трябва да опознае по-добре тези играчи и да разбере с кого ще върви по пътя. Ето защо тези мачове са толкова важни", заяви Хасълбанк.

  Сподели
716