Реал Мадрид трябва да се избави от трима заради Погба


Н. Гавазов

Реал Мадрид трябва да се избави от трима заради Погба

Реал Мадрид трябва първо да се отърве от трима играчи, за да си позволи покупката на полузащитника на Манчестър Юнайтед  Пол Погба това лято.

Испанският гранд вече похарчи около  300 милиона паунда за трансфери през това лято, така че намирането на още 120 милиона паунда за привличането на  Погба от Юнайтед е трудно начинание.

Реал Мадрид се нуждае не само от свободни  средства за покупката на Пол, но и трябва да разтовари тежестта на заплатите, които са много раздути и са огромно перо в бюджета на клуба.

Според източник от "Сантяго Бернабеу", преместването на 26-годишния френски футболист в Мадрид през настоящето лято зависи от това дали Реал ще може да намери купувачи за Гарет Бейл, Иско и Хамес Родригес.

Като се има предвид всичко това, по никакъв начин не трябва да се таят надежди, че Погба ще напусне Юнайтед колкото е възможно по-скоро, без значение колко силно желаят това самият Павел и неговият агент Мино Райола. Към момента преговорите между двата клуба за трансфера на Погба са преустановени.

  Сподели
548