Рашфорд се надява да вкара 20 гола през сезона


Н. Гавазов

Рашфорд се надява да вкара 20 гола през сезона

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркус Рашфорд се надява, че през предстоящия сезон той най-сетне ще успее да покори границата от 20-те гола.

През миналата кампания  21-годишният Рашфорд стана главният централен нападател на отбора, но завърши с едва 13 гола във всички състезания.

Наскоро Маркус получи нов договор със заплата от 300 хил. паунда на седмица и сега се надява да вдигне летвата на 20 гола за сезон.

"Да, 100 процента, това е моята цел и сега съм по-добре подготвен за това.

Преди това беше трудно за мен почти във всеки предсезонен период. Постоянно участвах в някакви турнири или се намирах в националния отбор, затова почивките ставаха все по-кратки. Принуден си да се връщаш по-рано  и тогава става трудно да си на пика на формата си. 

Струва ми се, че този път всичко е наред. По-добре контролираме ситуацията с мениджъра и чувствам, че физическото ми състояние е по-добро.

Не бих назовал конкретна цифра, защото винаги искаш да вкараш колкото е възможно повече. Нас, нападателите, ни съдят само отбелязаните голове и асистенции, а в нашия отбор има достатъчно талант за да бъде направено това", заяви Рашфорд.

  Сподели
409