Уан-Бисака: Искам да бъда част от плановете на Солскяер


Н. Гавазов

Уан-Бисака: Искам да бъда част от плановете на Солскяер

Новото  попълнение на Манчестър Юнайтед  Аарън Уан Бисака разказа как мениджърът  на “червените дяволи" Оле Гунар Солскяер  го е убедил да се присъедини към клуба от  “Олд Трафорд".

В събота Юнайтед  приключи трансфера на Уан-Бисака  от Кристал Палас на стойност 50 милиона паунда, включително бонуси. Аарън стана второто ново попълнение за "червените дяволи" през този прозорец след крилото Даниел Джеймс.

Решението на 21-годишния англичанин да се присъедини към Юнайтед е било  повлияно от Солскяер. Уан - Бисака е възхитен от плановете, които Оле Гунар е споделил с него.

"Радвам се, че се присъединих към този отбор. Всяко дете иска да играе за подобен тим. Благодарен съм за тази възможност и за мен е чест да представлявам този клуб.

Мисля, че ще добавя във всеки аспект и ще науча много от новите си съотборници. Мисля, че Юнайтед е голям клуб, голямо семейство, има голяма армия от фенове и мисля, че всички тези фенове са много  сплотени.

Говорих с Оле и той ми каза какво мисли за мен. Оле ми разкри плановете си и какво ще направи с отбора. Исках да бъда част от това.

Преустройство - това  е решението и планът на нашия менижър. Той иска да върне тима там, където заслужава да бъде. Исках да бъда част от този план.

За мен е чест да представлявам този клуб и нямам търпение да се срещна с  феновете - преди да видя подкрепата, която дават във всеки мач. Този клуб е известен с печеленето на трофеи и искам да участвам в това, като спечеля първия си трофей", заяви Уан-Бисака.

  Сподели
482