Хендерсън: Отново ще се борим за титлата


Н. Гавазов

Хендерсън: Отново ще се борим за титлата

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън увери феновете, че неговият отбор отново ще се бори за титлата във Висшата лига през новия сезон.

"Червените"  се бореха за титлата до последния кръг през миналата кампания, но накрая завършиха на една точка зад Манчестър Сити. Въпреки това, Хендерсън не е обезкуражен и е готов отново да опита да донесе на Ливърпул  първа титла във Висшата лига.

"Клуб с такава история и с такъв мащаб трябва да се бори за главния трофей всяка година и ние се надяваме и вярваме, че това е само началото за нас.

Ние всички жадуваме за повече. Трябва да сме много горди от  нашето представяне в Премиършип през миналия  сезон. Спечелването на 97 точки и само една загуба в лигата за целия сезон е феноменално постижение за тима.

Разбира се, ние сме много разстроени, че загубихме титлата, изостанахме само с една точка, но този сезон имаше много положителни неща, които ще ни подтикнат през новия сезон.

Ще направим всичко възможно да се представим по-добре през новата кампания и да наградим феновете си. Подкрепата, която чувстваме на "Анфийлд" е нещо уникално и специално за този клуб.

От името на всички футболисти бих искал да използвам тази възможност и да благодаря на всички вас, нашите фенове, че винаги вярвате в нас и ни подкрепяте.

Ние в Ливърпул сме много щастливи да имаме най-добрите фенове в света и вашата подкрепа наистина прави разликата", заяви Хендерсън.

  Сподели
546