Юнайтед може да се върне за Санчо


Н. Гавазов

Юнайтед може да се върне за Санчо

Манчестър Юнайтед може да поднови интереса си към Джейдън  Санчо от Борусия Дортмунд в случай на продажба на полузащитника Пол Погба.

Първоначално се смяташе, че Санчо ще бъде цел номер едно на "червените дяволи"  през летния трансферен прозорец, но неуспехът на Юнайтед да попадне в Шампионска лига и неразумно високата цена след брилянтния сезон на Джейдън принудиха Оле Гунар Солскяер да промени приоритетите си.

Оттогава ситуацията се промени леко. Погба демонстрира с всичката си визия, че не иска да остане на "Олд Трафорд“, а слуховете в пресата, свързващи французина с Реал Мадрид и Ювентус не стихват.

В момента Юнайтед  оценява Погба на 150 милиона паунда и ако бъде намерен смелчак, който е готов да плати такава сума за 26-годишния  французин, "червените дяволи" ще трябва да намерят къде да похарчат  тези пари.

Според британски източници,  парите от продажбата на Погба  могат да бъдат изразходвани именно за Санчо. И въпреки че Борусия настоява, че Джейдън  не се продава, клубът от Дортмунд отлично знае, че всеки играч има своя цена.

  Сподели
533