Невил: Солскяер трябва да приеме няколко твърди решения за бъдещето на Юнайтед


Н. Гавазов

Невил: Солскяер трябва да приеме няколко твърди решения за бъдещето на Юнайтед

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед, а сега и експерт в британската телевизия Гари Невил разказа за ситуацията в лагера на "червените дяволи".

"Когато започнах в основния отбор, там имаше играчи като Пол Инс и Рой Кийн и един лош пас се смяташе за абсолютно престъпление. Сега Манчестър Юнайтед няма такива блюстители. Има някои добри професионалисти като Хуан Мата и Скот Мактоминей. Но не мисля, че те имат влияние в съблекалнята. Това е истински проблем.

Обичам Солскяер. Но без значение какво чувства, той трябва да се отърве от всеки, който не спазва принципите на Манчестър Юнайтед. Спомням си, че когато Почетино пристигна в Тотнъм, аз отидох при него. Той раздели дъската на две колони: в едната бяха имената на играчите, с които искаше да работи, а в други - тези, които трябваше да напуснат. Вижте Тотнъм сега. Той свърши блестяща работа с хората, които му помогнаха да събере екипа. Почетино  бе принуден да вземе някои трудни решения, заради които  клубът губи пари, но това бе правилно за бъдещето. Това е, което Солскяер трябва да направи в Юнайтед", заяви Невил.

  Сподели
627