Парлър обвини Погба в неуважение към Юнайтед


Н. Гавазов

Парлър обвини Погба в неуважение към Юнайтед

Бившият халф на Арсенал Рей Парлър е убеден, че Пол Погба се държи неуважително към Манчестър Юнайтед, открито говорейки за готовността си да напусне клуба.

През миналия уикенд Погба обяви пред обществеността, че усеща необходимостта от нов тест в кариерата си. Тези признания на Пол само засилиха и без това мощните спекулации за прехода на французина  към Реал Мадрид или Ювентус.

Според Парлър, 26-годишният французин се държи недостойно и с такива речи показва, че не уважава клуба си.

"Винаги има спекулации във вестниците и ти като играч няма как да повлияеш на това.

Ние в Арсенал имахме много футболисти, които се натъкваха на подобни неща, но никой от тях не излезе и не каза публично: "Искам да напусна клуба". Такива неща винаги се правеха по правилния начин.

Патрик Виейра се сблъскваше с такива слухове всеки сезон. Винаги са говорили за него, че ще си тръгне, а ние се шегувахме с него.

Отивахме при него в първия ден от подготовката за новия сезон и му казвахме: "Патрик, все още ли си тук? Мислехме, че напускаш това лято". А той се смееше, нямаше никакви проблеми.

В тази ситуация можете да се държите  прилично. Едън Азар напусна Челси, но го направи по правилния начин. Той го направи, показвайки уважение към клуба.

Трябва да уважавате Манчестър Юнайтед. Никой не може да бъде по-важен от Манчестър Юнайтед", заяви Парлър. 

  Сподели
656