Сити обяви за новия договор на Зинченко


Н. Гавазов

Сити обяви за новия договор на Зинченко

Манчестър Сити обяви, че е подписал нов договор с полузащитника Александър Зинченко. Според информацията, новият контракт на играча с "гражданите“ е до лятото на 2024 година.

"Трудно е да изразя колко съм щастлив, че подписах нов договор. Манчестър Сити предлага на играчите всичко, от което те имат нужда, за да продължат своето развитие. За мен е огромна чест да се обвържа с клуба за още пет години. Този сезон показахме колко успешен отбор сме. За мен бе невероятно да бъда част от този исторически сезон. Никога няма да го забравя. Фокусиран съм върху предстоящата година. Знам, че ни очакват много добри неща", заяви Зинченко.

"Зинченко показа през последните два сезона своя невероятен талант. Той е млад и гладен за успехи. Той подхожда перфектно на нашата дългосрочна стратегия. Щастливи сме, че той реши да остане при нас", каза от своя страна спортният директор на Манчестър Сити Чики Бегиристайн.

Зинченко премина в Манчестър Сити от ФК УФА през лятото на 2016 година. Стойността на сделката бе за 2 милиона евро. Футболистът взе участие в 43 мача за шампионите, в които записа гол и асистенция.

  Сподели
599