Салах отказал на Реал Мадрид и Ювентус


Н. Гавазов

Салах отказал на Реал Мадрид и Ювентус

Нападателят Мохамед Салах отхвърли възможността да напусне Ливърпул при  сделка на стойност 150 млн. паунда.

Закупуването на Салах от Рома  преди две години стана истински трансферен успех за "червените". За това време Мохамед вкара 71 гола в 104 мача и с играта си се превърна в звезда от световна величина.

Впечатляващите успехи на футболиста от египетския национален отбор не останаха незабелязани от най-големите клубове в Европа. Както съобщава  Daily Mirror в ексклузивен  материал,  Реал Мадрид и Ювентус са изразили  желанието си да закупят Салах.

И двата клуба са били  готови да платят 150 милиона паунда за 27-годишния нападател, за което е бил уведомен и Юрген Клоп. Мохамед обаче отхвърля всякакви мисли за напускане на "Анфийлд", особено след като Ливърпул спечели Шампионска лига.

Нещата при Ливърпул се развиват повече от добре, а Салах е обожаван от местните фенове - никъде другаде египтянинът не се е радвал на такава любов.  

Daily Mirror твърди също, че европейските грандове се интересуват и от Сади Мане, който е партньор на Салах в нападението на Ливърпул. Подобно на Мохамед, 26-годишният сенегалец  е щастлив да продължи да играе за отбора на Юрген Клоп.

  Сподели
613