Ливърпул възобнови интереса си към Фекир


Н. Гавазов

Ливърпул възобнови интереса си към Фекир

Полузащитникът на Олимпик Лион Набил Фекир отново е интересен за Ливърпул.

Напомняме, че футболистът бе много близо до мърсисайдци през миналото лято. Тогава Набил премина медицински прегледи за "червените" снимка се с фланелка на английския клуб и даде интервю за телевизията на Ливърпул. Сделката обаче не се състоя и според различни източници причината е, че в последния момент на преговорите французите са поискали малко над 50 милиона паунда за звездата си

Тези дни в британската преса отново бе повдигната тази тема, но вчера близкият до Ливърпул вестник Liverpool Echo излезе с материал, в който се твърдеше, че европейските шампиони няма да се върнат за Фекир. Изданието увери, че мениджърът на "червените" Юрген Клоп разполага с Джердан Шакири и набиращия форма Алекс Окслейд - Чембърлейн и поради това няма интерес към френския футболист.

Журналистът от Canal + и Eurosport Ромен Коле-Годен обаче опровергава тази информация. Представителят на медиите твърди, че английският клуб отново се интересува от Фекир. Сега обаче британците не желаят да платят повече от 30 милиона евро, което е почти два пъти по-малко от миналогодишната сума.

През миналия сезон Набил вкара 9 гола и даде 7 асистенции в 29 мача от Лига 1.

  Сподели
502