Юнайтед повече не се интересува от Бейл


Н. Гавазов

Юнайтед повече не се интересува от Бейл

Манчестър Юнайтед взе решение окончателно да завърши своя дългогодишен интерес към крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл.

Вчера  Реал Мадрид направи още един скъп трансфер през това лято, след като оформи прехода на защитника Ферлан Менди от Олимпик Лион. Разходите на Кралския клуб през този прозорец са близо 300 милиона паунда.

Естествено, старши- треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще трябва да освободи място за новите попълнения - както в състава, така и по отношение на  работната заплата. В тази връзка на испанския гранд много ще помогне раздяла с Бейл, чиято заплата е 600 хиляди паунда на седмица.

Юнайтед е един от малкото клубове, които могат да си позволят да купят уелсеца, който следващия месец празнува своя 30-ти рожден ден. В допълнение, Реал възнамерява да използва Гарет като част от сделката по привличането на полузащитника на "червените дяволи"  Пол Погба.

Въпреки това, мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солшер е уведомил своя изпълнителен директор Ед Удуърд, че Бейл не отговаря на плановете му.

Солскяер предпочита да привлече млади играчи, които могат да прогресират, докато по всичко изглежда, че Бейл е оставил зад гърба си пика на своята кариера. Така "червените дяволи" нямат вече интерес към Гарет.

  Сподели
485