Лукаку: Конте е най-добрият треньор в света


Н. Гавазов

Лукаку: Конте е най-добрият треньор в света

Нападателят на Манчестър Юнайтед  Ромелу Лукаку изрази възхищението си от Серия А, а също така нарече Антонио Конте от Интер най-добрия треньор в света.

Неотдавна Лукаку сам и чрез своя агент многократно намекваше за напускане на Юнайтед. Според слуховете, Ромелу е желан от Конте, който по едно време искаше да го види  в Челси.

След мача с Шотландия Ромелу намекна, че ще се радва да продължи кариерата си в Интер.

"Винаги съм бил голям фен на италианската лига. Английската лига и Серия А са двете лиги, за които винаги съм мечтал. Затова Серия А е и любимата ми лига - обичам Италия.

Мисля, че италианската лига придобива предишното си величие след трансфера на Роналдо. Антонио Конте се завръща в Интер, което е много добро, защото за мен той е най-добрият треньор в света.

Също така Маурицио Сари отива в Ювентус, а Анчелоти работи в Наполи. Мисля, че следващата година Серия А ще бъде много интересна и аз съм много щастлив за италианския футбол.

Той (Конте) знае какво мисля за него. Не обичам да обсъждам личните си отношения с треньорите, защото съм играч на Манчестър Юнайтед и трябва да уважавам клуба си.

Ако нещо се случи, отборите и моят агент трябва да го обсъдят помежду си. Взех решението си и сега ще се отстраня от всичко това", заяви Лукаку.

  Сподели
460