Рууни: Страхувам се


Н. Гавазов

Рууни: Страхувам се

Уейн Рууни призна, че е разочарован от решението на Сър Алекс да не бъде включен в групата за мача на Юнайтед днес срещу „черните котки. Нападателят, който ще пропусне пътуването до Съндърланд, заяви, че страхът да не загуби титулярното си място в отбора го държи на пръсти.

„Всички футболисти имат някакъв спад на даден етап. За мен мога да кажа, че искам да играя във всеки един мач, но в крайна сметка мениджъра е този, който взема решенията. Винаги се стремя да играя добре и да не дам повод на наставника си да ме пропусне. И когато знаеш, че си в клуб като Манчестър Юнайтед където са събрани най-добрите играчи, трябва да се стремиш да си най-добрия на своето място", заяви Рууни.

В момента нападателя преживява много труден момент в кариерата си, след като е далеч от формата, която показа миналия сезон, освен това бе обвинен във връзки с проститутки, а като добавим и травмата му - всичко това няма как да не му влияе психически.

„Ако не си най-добрия, няма как да не те пропусне мениджъра. Бих могъл да се представя по-добре. Очевидно е, че изпуснах подготвителния сезон и съм играл само в 5 мача от сегашния. Но трябва да играя за да подобря качеството си на изпълненията. Уверен съм, че моята форма ще се върне там където трябва да бъде. Тогава съм сигурен, че отново ще намеря мястото си", добави нападателя.

 

  Сподели
86