Кейн може да бъде резерва във финала


Н. Гавазов

Кейн може да бъде резерва  във финала

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино  потвърди, че нападателят Хари Кейн ще успее да се възстанови за финала в Шампионска лига срещу Ливърпул, но може да започне срещата на пейката.

Англичанинът влиза в двубоя след почти двумесечно отсъствие заради травма  на глезена, получена през първата четвъртфинална среща с Манчестър Сити.

25-годишният англичанин вече работи с пълен капацитет и сега Почетино  трябва да реши дали Кейн  е готов за пускане в стартовия състав.

"Доволни сме от напредъка на неговото възстановяване. Трябва да мислим много за това дали да го пуснем на старта или не. Това е решение, което ще бъде съдено след мача по един или друг начин. Ако спечелим, решението ще се счита за великолепно. Ако загубим, това ще е лошо решение и вие ще сте готови да ме убиете.

Ние работим, за да гарантираме, че всеки може да играе, а Хари е на път към това. Хари, Санчес, Уинкс и Ян Вертонген - показват много добра динамика към днешния ден. И тогава ще трябва да решим дали са готови за появата от първата минута", заяви Почетино.

  Сподели
153