Сър Алекс обяви едномесечен бойкот на медиите


Н. Гавазов

Сър Алекс обяви едномесечен бойкот на медиите

Сър Алекс Фъргюсън може да има време да обърне внимание и да разговаря с новия лидер на Лейбъристите Ед Милибанд, но обяви бойкот на медиите в продължение на един месец, съобщава новината Reuters. Мениджърът на Юнайтед е отменил петъчната си пресконференция, която бе запланувана за 11:00 часа българско време, след като медиите изопачиха думите му казани след мача с Ливърпул, където „червените дяволи" победиха с 3:2, а българина Димитър Бербатов направи хеттрик.

На въпросната пресконференция, Сър Алекс обвини Фернандо Торес, че се е опитал да изработи червен картон на Джон О'Шей с падането си пред наказателното поле. Медиите коментираха тогава, че шотландският специалист е обвинил Торес в измама, както и, че испанския национал не играе честно.

Това не се хареса на мениджъра на Юнайтед, който поясни, че от една ситуация не може да се прави цялостен извод за представянето на един играч и поясни, че е имал в предвид конкретната ситуация, а не Торес в общ план.

Освен традиционните издания, на забрана ще подлежат и притежателите на правата за медийни изяви преди, по време и след мачовете - TalkSport и Absolute Radio.

 

  Сподели
79