Челси следи френски национал


Н. Гавазов

Челси следи френски национал

Челси следи внимателно ситуацията около защитника на Рома Филип Мексес, пише в днешния си брой Daily Mail. Според изданието, в момента френският национал е в последната година от договора си с италианския гранд и няма никакви признаци, че ще го поднови, тъй като иска да му бъде гарантирано титулярно място, а Клаудио Раниери отказва да обещае нещо, което в хода на сезона в зависимост от формата на играча може да бъде променено.

28-годишният защитник е разочарован, че през миналия сезон не е играл редовно и в Италия усилено се говори, че той може да си тръгне от "Олимпико" през зимата или след края на сезона.

Освен от английския шампион, интерес към Мексес има от страна на Арсенал, Манчестър Сити и Милан. Ако бранителят не подпише нов договор с Рома, със сигурност някой от европейските грандове ще го привлече през зимата срещу сума под трансферната му цена или през лятото като свободен агент.

В момента французинът изтърпява наказание от три мача, за червения картон който получи при загубата на Рома от Бреша с 1:2

 

  Сподели
79