Сър Алекс смята, че Юнайтед е трябвало да се опре на Почетино


Н. Гавазов

Сър Алекс смята, че Юнайтед е трябвало да се опре на Почетино

Бившият наставник  на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън е убеден, че "червените дяволи" е  трябвало  да предложат работата мениджър на отбора на  Маурисио Почетино от Тотнъм.

Когато през декември  Юнайтед се сбогува с Жозе Моуриньо и временно повери първия отбор на Оле Гунар Солскяер, изглеждаше, че Сър Алекс стои зад това назначение.

Към норвежкия специалист дори бе прикрепен като помощник Майк Фелън, който няколко години помагаше на Сър Алекс. Оле Гунар от своя страна много говори, че иска да съживи традициите на легендарния шотландец, обещавайки да се вслушва в  съветите на Сър Алекс.

Daily Mail обаче научи, че в действителност Солскяер и Сър Фъргюсън не са били толкова близки през последните месеци. Клубът реши да подпише постоянен договор с Оле, пренебрегвайки мнението на Сър Алекс.

Сър Фъргюсън, който спечели 38 трофея от 1986 до 2013 г., все още вярва, че Маурисио Почетино е най-добрият кандидат за Юнайтед. Сър Алекс също така е недоволен от някои други неща, включително скаутската система на клуба и сега шотландецът се чувства "изолиран" на "Олд Трафорд".

  Сподели
434