Мидо е сигурен, че Райола иска трансфер на Погба в Реал Мадрид


Н. Гавазов

Мидо е сигурен, че Райола иска трансфер на Погба в Реал Мадрид

Бившият нападател на Тотнъм Ахмед Хосам Хусеин Абделхамид (Мидо)  е убеден, че агент Мино Райола  иска да осъществи трансфера на  полузащитника Пол Погба от Манчестър Юнайтед в Реал Мадрид.

През последните седмици се появиха  упорити слухове, че Погба не просто се е превърнал в главна трансферна цел на старши-треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан, но самият футболист отчаяно иска този преход.

Мидо напълно  вярва в тези истории, тъй като  интересите на Пол са представени от Райола, който в един момент бе агент на самия египтянин.

"Агент на Погба е Мино Райола, а Мино бе мой агент в продължение на 10 години. Повярвайте ми, той знае какво прави.

Той ще си помисли, че сега може би е подходящото време за Пол  да си тръгне. Той знае, че през следващия сезон Пол ще бъде под голям натиск, така че Мино ще търси нов клуб за него, наистина трябва да ми повярвате.

Не мога да си представя, че Погба ще остане в Манчестър Юнайтед, дори ако му предложат капитанската лента.

Разбира се, Зидан обича Погба. Той го обича. Зизу знае как да контролира тези френски момчета, той знае техния характер. Френските момчета са малко по-различни, те са леко мрачни, ако можеш така да се изразиш. Но, ако успееш да ги направиш щастливи, тогава те ще ти подарят своята най-добра игра.

Той намери подход към Карим Бензема и той знае как да накара Погба да покаже най-добрата си игра", заяви Мидо.

  Сподели
408