Юнайтед осъществи контакт с агента на Фелиш


Н. Гавазов

Юнайтед осъществи контакт с агента на Фелиш

Манчестър Юнайтед продължава да следи нападателя на Бенфика Жоао Фелиш и вече осъществи контакт с агента на играча Жорже Мендеш. 19-годишният футболист обещава да стане една от най-апетитните хапки през идващото лято и "червените дяволи" не възнамеряват да остават настрана от това.

По-рано Daily Mail съобщи, че Юнайтед следи Фелиш повече от година, но англичаните много са се активизирали  през последните седмици. Изданието твърдеше, че скаути на "червените дяволи" лично са гледали играта на нападателя в няколко мача през пролетта и са останали доволни от изявите му.

Сега A Bola твърди, че през уикенда е имало среща между представители на Юнайтед и Мендеш по отношение на Фелиш, в чийто контракт е записана опция в размер на 104 милиона евро. Очевидно е, че клубът от "Олд Трафорд" възнамерява да влезе в преговори с Бенфика по въпроса с покупката на таланта.

Според запознати със ситуацията, активността на Юнайтед се обяснява с невъзможността да бъде закупен Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд, както и травмата на Калъм Хъдсън-Одой.

  Сподели
403