Солскяер ще получи пари за трансфери


Н. Гавазов

Солскяер ще получи пари за трансфери

Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд обеща да подкрепи мениджъра  Оле Гунар Солскяер  на  трансферния пазар.

По-рано през седмицата  клубът от "Олд Трафорд", който е публично дружество, се отчете  за третото тримесечие на тази фискална година. През тези три месеца Юнайтед  е спечелил 152,1 млн. паунда, което е с 3.4% повече в сравнение със същия период на миналата година.

В разговор с инвеститорите Удуърд обеща да подкрепи Солскяер.

"След такъв бурен сезон всички в Манчестър Юнайтед са фокусирани върху постигането на успеха, който този велик клуб очаква и който нашите фенове заслужават.

Подготовката за новия сезон вече е в разгара си, а солидната основа на нашия бизнес ще ни позволи да подкрепим нашия мениджър, а също така и отбора.

Сезонът определено не беше такъв, какъвто се надявахме. Имахме нарушаваща процеса смяна на мениджъра п средата на пътя. Последните седмици са разочароващи, но пък сме доволни с назначаването на Оле, Майк, Майкъл и Марк.

Продължаваме да търсим укрепване на кадровия състав на терена и извън него", заяви Удуърд.

Според източници от "Олд Трафорд", Солскяер ще получи минимум 250 милиона паунда за укрепване на състава и пълен контрол върху трансферите. Тази сума ще бъде увеличена, ако бъде продаден някой от футболистите.

  Сподели
377