Вайналдум: Тъжно е да завършиш сезона без трофеи


Н. Гавазов

Вайналдум: Тъжно е да завършиш сезона без трофеи

Полузащитникът на Ливърпул Жоржиньо Вайналдум заяви, че неговият отбор ще бъде дълбоко натъжен, ако приключи този брилянтен сезон с празни ръце.

 "Червените" претърпяха само едно поражение и спечелиха 97 точки през изминалата кампания във Висшата лига, но Манчестър Сити се справи  още по-добре и остави  Ливърпул без титла.

Впрочем, хората на Юрген Клоп могат да намерят утеха, ако спечелят  финала на Шампионска лига срещу Тотнъм на 1 юни. Вайналдум е убеден, че Фортуна е длъжна на неговия отбор.

"Като цяло мисля, че имахме добър сезон, а сега нашата задача е да спечелим трофея и да придадем на сезона завършен вид.

Ще бъде много тъжно да завършим сезона без трофей, особено когато сте били толкова стабилни през целия сезон и сте се представяли толкова добре. Мисля, че заслужаваме да получим трофея.

В последните няколко мача можехме само да побеждаваме и да наблюдаваме играта на Сити. Те също побеждаваха, така че заслужено станаха шампиони.

Но сега имаме мач, който контролираме, така че трябва да завършим сезона добре. Би било наистина специално, защото този сезон заслужава такъв край. Ще направим всичко по силите си, но ще бъде трудно", заяви Вайналдум.

  Сподели
510