Агентът на Санчес се договоря с Ювентус и Интер


Н. Гавазов

Агентът на Санчес се договоря с Ювентус и Интер

Нападателят на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес е в интензивни преговори с представители на Ювентус и Интер.

Санчес напълно се провали през сезона 2018/19, отбелязвайки само един гол в Премиършип - преди седем месеца. Алексис се превърна в истинска тежест за клуба от  "Олд Трафорд"

Естествено, за Юнайтед няма смисъл да държи такъв играч със заплата от 500 000 паунда на седмица. Нещо повече, "червените дяволи" вече са се ангажирали с привличането на младия Никола Пепе от Лил и Даниел Джеймс от Суонзи.

Осъзнавайки липсата на перспективи пред  себе си в Юнайтед, 30-годишният чилийски футболист реши да проучи възможностите, които може да има на своя страна. Както съобщават Daily Mail и The Independent, през последните дни агентът на играча  Фернандо Фелисевич е в Италия и общува с грандове от  Серия А.

Твърди се, че Санчес не иска да се съсредоточава върху финансите, но все пак се надява да получава най-малко 10 милиона паунда годишно в случай на преместване в Италия. Може би част от заплатата на Алексис ще се субсидира от Юнайтед.

Въпреки трудната ситуация, срещите между  Фелисевич с Ювентус и Интер са много продуктивни, така че шансовете Санчес да напусне Манчестър никак не са малки.

Напомняме, че Интер, който планира да назначи Антонио Конте за свой нов кормчия, също така се интересува от съотборника на чилиеца Ромелу Лукаку.

  Сподели
397