Бейл няма да се върне в Тотнъм


Н. Гавазов

Бейл няма да се върне в Тотнъм

Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл не се интересува от завръщане в Тотнъм и не смята този преход възможен от финансова гледна точка.

След завръщането на Зинедин Зидан в Мадрид се разпространиха  слухове, че Реал ще се раздели с  Бейл. Това изглежда логична мярка, като се има предвид нуждата на Кралския клуб от пари за подновяване на състава и недоволството, което феновете на "бланкосите" изразяваха към Гарет по време на сезона.

Във вторник се появиха слухове в британската преса, че Бейл може да се върне в Тотнъм, откъдето е бе купен за 86 милиона паунда през 2013 година.

Сега става известно, че Бейл не бърза да бяга от проблемите. В допълнение, Гарет все още има три години по договора си със заплата от 600 хил. паунда на седмица и за тези три години той ще може да спечели 100 млн. паунда.

Закупуването на играч, който ще навърши 30 години през юли и с такава огромна заплата, не се вписва в трансферната политика на Тотнъм и  Гарет е наясно с това.

За друг претендент за Бейл се смята Манчестър Юнайтед, но след Оле Гунар Солскяер това се промени.

Според испански източници, Бейл е казал на обкръжението си, че ако все пак  напусне Реал, той  ще отиде в клуб с най-висок ранг - опции като заминаване за Китай са изключени.

  Сподели
387