Давид Луис: Абрамович обича Челси


Н. Гавазов

Давид Луис: Абрамович обича Челси

Защитникът на Челси Давид  Луис заяви, че собственикът на "сините"  Роман Абрамович не е загубил интерес към активите си и все още взема  активно участие в живота на клуба.

Както е известно, Абрамович не се е появявал на "Стамфорд Бридж"  повече от година и затова се появиха слухове, че руският бизнесмен с израелски паспорт търси купувач за клуба.

Но Луис знае със сигурност, че Абрамович не е безразличен към Челси. Миналата седмица бразилецът подписа нов договор с лондонския клуб в продължение на две години и това се е случило  с прякото участие на Роман.

"Той е далеч, но сърцето му е тук. Той обича клуба. Той е този, който построи  Челси. Всичко, което Челси има се дължи на него. Резултатите говорят сами за себе си: 15 трофея за 15 години. Той дойде тук, за да създаде нещо невероятно и той го направи.

Имах възможността да разговарям с него миналата седмица, когато се решаваше бъдещето ми. Той обича клуба и всичко в клуба, не само хората. Той иска да спечели всичко. Все още е влюбен в Челси  и се стреми към повече.

Трудно е за него, но сърцето му е с нас, той се опитва да участва в процеса всеки ден. Роман все още има голяма страст към клуба. Неговото мислене не се е променило, той все още е гладен и се стреми да спечели. Той не иска да загуби тази енергия", заяви Луис. 

  Сподели
443