Глейзър забрани на Солскяр да продава любимеца си


Н. Гавазов

Глейзър забрани на Солскяр да продава любимеца си

Възникнаха спорове между мениджъра на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер и висшето ръководство на клуба относно  нападателя Антони Марсиал, съобщават британски източници..

След като подписа нов договор със заплата от 200 хил. паунда на седмица през януари, Марсиал  си позволи да се отпусне и оттогава вкара само два гола в 13 мача.

Антони разочарова Оле  не само с непредсказуемата си игра, но и с отношението си към работата, поради което Солскяер, подобно на своя предшественик Жозе Моуриньо, помисли за раздяла с 23-годишния  французин.

По всичко изглежда обаче, че плановете на норвежеца няма да се осъществят, тъй като мислите за продажба на играча са били моментално пресечени от съпрезидента на клуба Джоел Глейзър. Работата е в това, че Марсиал е любимецът на боса. Американският  бизнесмен смята Антони за "Пеле" на "червените дяволи".

Изпълнителният директор Ед Удуърд също  има много високо мнение за Марсал, който бе закупен от Монако за 36 милиона паунда през 2015 г., така че Солскяер  няма друг избор, освен да се примири  и да се опита да намери начин да върне французина  във форма.

  Сподели
428