Невил: Нищо не ми харесва в този Юнайтед


Н. Гавазов

Невил: Нищо не ми харесва в този Юнайтед

Експертът на Sky Sports Гари Невил заяви, че сегашният Манчестър Юнайтед е разочароващ във всички отношения.

Равенството 1: 1 срещу Хъдърсфийлд в неделя остави "червените дяволи" извън обсега на топ 4 на Висшата лига, което само подчертава колко е трудно предизвикателството, пред което е изправен Оле Гунар Солскяер.

Според Невил, Оле трябва значително да подобри състава на Юнайтед  и да направи отбор от отделните играчи.

"Този Хъдърсфийлд се влачи  през целия сезон. Виждаш ги и просто не виждаш умението в тях. Но честно казано, в този мач ги харесвах повече от другия отбор - този с червените фланелки.

В крайна сметка Хъдърсфийлд предизвиква съчувствие. А в този Юнайтед няма абсолютно нищо, което да ми харесва. Погледнете ги. Това е най-разединеният отбор.

Като треньор ти желаеш да харесваш отбора си. Поглеждам към Оле Гунар Солскяер и не мога да си представя, че видяното му е харесало.

Това дори не е отбор. Това ми напомня за събирането на играчи, които Маурисио Почетино наследи в Тотнъм. Кабул, Адебайор, Капу са група от индивидуални играчи, но без отборен дух.  

Оле трябва да направи същото и би било хубаво, ако клубът наеме опитен спортен директор, който да му помогне, но в последно време имаше прекалено много шум около това назначаване", заяви Невил.

  Сподели
521