Хендерсън: Ливърпул заслужава награда за своя сезон


Н. Гавазов

Хендерсън: Ливърпул заслужава награда за своя сезон

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън вярва, че неговият отбор заслужава титлата във  Висшата лига през този сезон.

Благодарение на късния гол на Дивок Ориги срещу Нюкасъл в събота, "червените"  измъкнаха  победата с 3: 2 и се върнаха на върха на Висшата лига, гарантирайки, че съдбата на титлата ще бъде определена в последния кръг, без значение как ще завърши мачът между  Манчестър Сити и Лестър в понеделник.

Ливърпул вече събра  94 точки и претърпя  само едно поражение във Висшата лига за целия сезон. Според Хендерсън тази форма заслужава награда.

"За нас всяка седмица настъпва като важен момент, но успяхме да удължим шампионската надпревара до последния мач. Във футбола никога не знаете как ще свърши всичко.

Ние сме фокусирани върху постигането на победите, а там ще се види как ще свърши всичко. Хвърлихме всички сили през този сезон.

Заслужаваме да получим награда в края, но във всеки случай трябва да продължим напред, да продължим да се борим до последната минута и там ще видим.

Ние продължаваме да правим това благодарение на вярата, която има отбоът. Имаме огромна вяра във всеки от нас, без значение кой играе и кой излиза на терена.

Естествено, ние не сме доволни от резултата в Барселона, но играта ни все още ни дава увереност и ни позволява да останем в правилното състояние на ума, за да продължим борбата.

Фактът, че успяхме да задържим интригата до последния мач само отразява нашия характер и нашата вяра", заяви Хендерсън.

  Сподели
504