Юнайтед е готов да продаде Лукаку и Погба за 200 милиона


Н. Гавазов

Юнайтед е готов да продаде Лукаку и Погба за 200 милиона

Манчестър Юнайтед очаква да получи  почти £ 200 милиона от продажбата на полузащитника Пол Погба и нападателя Ромел Лукаку през приближаващото  лято.

С наближаването на летния трансферен прозорец слуховете, които пращат Погба  в Реал Мадрид, набират скорост. Според различни британски издания, зад всичко това стои агентът на 26-годишния французин Мино Райола, който излъчва увереност, че клиентът му ще продължи кариерата си в Мадрид.

Наскоро мениджърът  на "червените дяволи" Оле Гунар Солшер обяви пред  обществеността, че очаква да задържи  Погба, но ръководството на английския клуб вече не желае да се бори за запазването на капризния играч, а още по-малко да бъде вкарвано в каквито и да е интриги от страна на агента на французина.

Райола вече прекрати  всички преговори с Юнайтед за новия договор за Пол и сега се надява, че Реал Мадрид ще постигне компромис с колегите си от Манчестър за размера на компенсацията на полузащитника - в момента "червените дяволи" оценяват Погба на 120 милиона паунда.

Също така, шефовете на клуба от  "Олд Трафорд" няма да застанат на пътя на Лукаку, който при Солскяер, загуби статута на главен централен нападател на Юнайтед. От  услугите на Ромелу се интересуват Ювентус и Интер.

Самият Лукаку с радост е готов да отиде в Серия А, за което наскоро обяви чрез своя агент и лично.

  Сподели
535