Клоп предупреди Сити относно гостуването на Бърнли


Н. Гавазов

Клоп предупреди Сити относно гостуването на Бърнли

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп предупреди съперниците си от Манчестър Сити, че пътуването до Бърнли може да бъде много трудно.

Смята се, че победата с 2:0 на "гражданите" в дербито  с  Манчестър Юнайтед отвори пътя на Сити към титлата във  Висшата лига. Клоп  обаче не споделя това мнение.

При всички случаи, Юрген ще запази интригата до самия край, а също така  побърза да напомни за сложността на посещенията на "Търф Мур", откъдето "червените"  се завърнаха през декември с тежка волева победа от 3:1  и счупен крак на Джо Гомес.

"В този кръг ние играем първи, а  това ни дава възможност отново да поемем лидерството.  Надявам се, че ще бъде така.

Дали искам сега в програмата ни да има пътуване до Бърнли? Не, изобщо не е. Това не е мястото, за което си мислите: "О, колко мило, ние отиваме в Бърнли. Леснио три точки".

Това е трудно място за гостуване, а освен това те са в добра форма. Впечатляват с  играта си и са свикнали със стила, в който играе  Сити. Те вече събраха  40 точки и това е добре".

Мачът с Юнайтед не бе последната възможност за Сити да загуби точки. Защо да мислим така? Сити просто се оказа твърде добър за Юнайтед в сегашното му състояние.

Надеждата винаги е жива до последния момент, до последния мач. Ако все още вярвате, добре дошли в моя клуб.

Чувствам се напълно добре. Просто искам да проведа  тези три мача и да видя какво ще получим след тях. Ще се радвам да вземем 97 точки. Ако ги вземем, това ще означава, че имахме изключителен сезон", заяви Клоп.

  Сподели
539