Клоп: Няма да вдигаме шум през лятото


Н. Гавазов

Клоп: Няма да вдигаме шум през лятото

Мениджърът  на Ливърпул Юрген Клоп опроверга  слуховете за интерес на клуба му към нападателя на  Наполи Лоренцо Инсине.

По-рано днес се появиха слухове в пресата, че клубът от  Мърсисайд води борба за Инсине и може да плати 60 милиона паунда за 27-годишния  италианец.

Въпреки това, на пресконференцията си пред утрешния мач с Хъдърсфийлд, Клоп направи опровержение, а също така каза, че "червените" планират да проведат скромно летния трансферен прозорец.

"Ние няма да купим Лоренцо Инсине. Той е много добър играч, но мисля, че той има дългосрочен договор с Наполи и ние дори няма да се опитваме.

Колкото по-добър става вашият отбор, толкова по-трудно е да го подобряваш, но това е добър знак. Ние правим трансфери не за да изненадваме хората, а за това наистина да станем по-силни. Най-добре е да станем по-силни чрез тренировки и ако след това имаш възможност да купиш някого, тогава може да го купиш.

Нашият отбор  е доста балансиран. Няма да разкриваме плановете си пред обществеността, но вероятно това няма да бъде най-шумният прозорец в историята на Ливърпул. Ще се изненадате, ако кажа обратното. Нашите очи са винаги отворени, ние винаги търсим", заяви Клоп.

  Сподели
516