Рой Кийн: Тези играчи ще хвърлят Солскяер под автобуса


Н. Гавазов

Рой Кийн: Тези играчи ще хвърлят Солскяер под автобуса

Легендата на Манчестър Юнайтед  Рой Кийн предупреди Оле Гунар Солскяер, че играчите му ще се отърват от него също толкова лесно и безмилостно, както го направиха с Жозе Моуриньо.

Снощи "червените дяволи" удължиха черната си серия, след като загубиха с 2:0 от Манчестър Сити и останаха на шеста позиция в таблицата на Висшата лига. Това бе седмо поражение от последните девет мача на Юнайтед и Кийн знае кой е виновен за тази ситуация.

"Винаги съм бил заинтригуван, когато след мачовете казват: "Ще се проявим в следващия двубой. Ти трябва да се доказваш във всеки мач. Играеш за Манчестър Юнайтед или Алтринч, трябва да се показваш във всяка среща.  

Не се водя по обещанията на тази група играчи, че те ще отговорят. Това са същите играчи, които хвърлиха Моуриньо под колелата на автобуса и те ще направят същото с Оле. Леопардите не могат да сменят петната си. В този клуб има прекалено много лъжци, за може Юнайтед да се върне на върха.

Дори дискусията за това как Юнайтед може да завърши в топ 4 показва колко са се променили стандартите на клуба на терена и извън него", заяви Кийн.

  Сподели
393