Карагър: Юнайтед ще е като ранен звяр в дербито


Н. Гавазов

Карагър: Юнайтед ще е като ранен звяр в дербито

Експертът на Sky Sports Джейми Карагър очаква Манчестър Юнайтед да бъде като ранен звяр в дербито  срещу Манчестър Сити след смазващото  поражение от  Евертън.

Миналия уикенд "червените дяволи" претърпяха най-голямото си поражение през последните три години, като загубиха от Евертън с резултат 4: 0.

Някой смята този резултат за доказателство за отвратителната форма на Юнайтед, но Карагър вижда в това повод за съперниците на колектива на Оле Гунар Солскяер да бъдат внимателни.

"Мисля, че ако Юнайтед играеше на  обратно и бе победил  Евертън с 4: 0, ситуацията щеше да  се възприеме по различен начин. Голямото им поражение е нежелателно за Пеп Гуардиола преди дербито.

Знам, че може да звучи странно, но Пеп Гуардиола ще си помисли, че това е дерби и че противникът е готов да се реабилитира пред феновете си след поражение с 4:0

Хората в Манчестър казват, че предпочитат да видят Сити с титлата, а това е естествено - такъв е футболът, но дори феновете на Юнайтед не искат да дойдат на "Олд Трафорд"  в сряда вечер и да станат свидетели на поражението на отбора си с резултат 3: 0 или 4: 0.

Забравете за шампионската надпревара между  Ливърпул и Сити, а  и други подобни, когато става въпрос за този мач. Мисля, че когато нещата се объркат, вашата лична гордост винаги надделява. Целият свят ще гледа Манчестър Юнайтед. Те ще са като ранен звяр в дербито", заяви Карагър.

  Сподели
404