Погба обясни какво е казал Солскяер след мача с Евертън


Н. Гавазов

Погба обясни какво е казал Солскяер след мача с Евертън

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е на мнение, че той и съотборниците му  са показали неуважение към всеки, който има връзка с "червените дяволи",  след като фиаското  в мача с Евертън в неделя. Напомняме, че Юнайтед претърпя поражение с 4:0 на "Гудисън Парк", което продължава да вълнува футболната общественост.

Погба не може да си обясни този резултат, но се надява, че отборът ще реагира на загубата.

"Бих искал да знам какво се  обърка с Евертън. Цялата работа е в детайлите, в желанието. Още когато мениджърът дойде, ние говорихме много за смелостта и за всичко, което сме имали в предишните времена.

Срещу Евертън сякаш това бе  друг отбор и при това не достатъчно добър. Не е достатъчно за Манчестър Юнайтед, за историята на клуба или за феновете. Това изобщо не е добре. Неприятно да загубиш по този начин, особено когато се сражаваш за място в топ 4.

Не искам да показвам  като неуважителен или да проявявам  неуважение към Евертън, но всеки от нас, включително и аз, се държеше неуважително. Ние не показахме уважение към себе си, клуба или феновете.

Понякога се стараеш с всички сили, но нищо не се получава. Продължаваш да се опитваш, но губиш топки, които не можеш да загубиш, губиш единоборства, които не можеш да загубиш, не използваш моментите, които обикновено използваме.

Всичко се обърка, но най-важното е отношението, с което играхме. Него трябва да променим. Сега това е в миналото и не можем да се държим за миналото, защото това причинява главоболие. Трябва да мислим за следващия мач и как да играем по-добре.

След мача позволихме на мениджъра  и помощниците  да се изкажат и те ни казаха истината. Казаха, че не уважаваме себе си, когато играем по този начин.

Това е неуважение към съотборниците, треньорския щаб, персонала, всички, защото те работят за нашето добро и влагат цялата си душа в него. Ние не им благодарим с нашата игра и затова сме ядосани  на себе си. Искаме да играем по-добре и трябва да играем по-добре. Длъжни сме да реагираме.

Знам, че това може да се окаже недостатъчно, но искам да кажа, че феновете се нуждаят от реакция, а най-добрият начин за играчите да се извинят е да се опитат да покажат най-доброто на терена, да покажат най-добрата си игра, да създадат шансове, да вкарат голове, да се защитят, да работят за отбора. Можем дори да загубим, но трябва да се проявим и да дадем повод за гордост.  

Това е начинът, по който трябва да се извиним на феновете. Трябва да направим всичко възможно за клуба, за фланелката, за съотборниците и за себе си, защото не можем да си позволим такъв  вид игра", заяви Погба.

  Сподели
485