Солскяер: Ще бъда успешен в Юнайтед, но някои играчи няма да са част от това


Н. Гавазов

Солскяер: Ще бъда  успешен в Юнайтед, но някои играчи няма да са част от това

Оле Гунар Солскяер изрази увереност, че ще постигне успех  в Манчестър Юнайтед, но някои играчи може да се окажат излишни за него.

"Червените дяволи"  претърпяха смазващо поражение от Евертън с 4: 0 в неделя и останаха на шеста позиция във Висшата лига.

Солскяер е недоволен от факта, че неговият тим не работи достатъчно усилено и за пореден път заплаши  да се отърве от играчите, които не искат да се върнат към славните традиции на Юнайтед от миналото.

"Колко безразлични са играчите към тази ситуация? Не знам. Трябва да ги попитате. Аз ги попитах. Разбира се, ако искаш да играеш за този клуб, трябва повече да се стараеш.

Искам моят отбор да бъде най-трудолюбивият  в лигата. Такива бяхме при Сър Алекс - с Гигс, Бекс, Гари Невил, Денис Ъруин  в състава. Какъвто и да е талантът, трябва да тичаш повече от всеки друг.  Не можеш напълно да обновиш състава си. Всичко трябва да се случва стъпка по стъпка. Тук ще бъда успешен, но някои играчи няма да бъдат част от това.

Когато дойдох, ние бяхме на две точки пред Евертън, така че не съм имал  илюзии, че можем да спечелим лигата или да се борим за едно от първите две места. Трябва да отдадем уважение на играчите, които спечелиха толкова много точки през това време. Може би сега то ги настига. Но футболистите трябва да разберат какво означава да играеш за този клуб.

Не бях изненадан, когато чух статистиката и открих, че Евертън повече са тичали  от нас. Но работата не е само в това колко бягаш. Работата е също  така в решението  и желанието  да поставите главата си там, където боли", заяви Солскяер.

  Сподели
263