Сари: Не искам да играем във финала, искаме да го спечелим


Н. Гавазов

Сари: Не искам да играем във финала, искаме да го спечелим

Мениджърът  на Челси Маурицио Сари даде коментар след победата с резултат 4: 3 в мач-реванш от 1/4 -финалите на Лига Европа със Славия Прага. Напомняме, че "сините" се класираха за полуфиналите на турнира, където ще играят с Айнтрахт от Франкфурт на Майн.

"Играхме много добре през първата половина, наистина много добре. Както обикновено през последните два месеца, нашият отбор започна много слабо второто полувреме. Трябва да намерим решение на този проблем. Може би в края на първото полувреме си мислехме, че вече сме стигнали до полуфинала, но това не беше така.

Разбира се, ние сме доволни, защото не е лесно достигането до  полуфиналите на Лига Европа. В следващия кръг на плейофите определено ще ни е трудно. Трябва да помислим внимателно за полуфиналите и внимателно да изучим  противника, за да продължим. Искаме да спечелим турнира, но знаем, че ще бъде трудно.

Айнтрахт е  страхотен отбор, който има  голям нападател в лицето на Лука Йович. В другия полуфинал също ще се срещнат два добри отбора. За мен е много важно да стигна до финала. Но не искам да играя във финала. Искам да спечеля финала", заяви Сари.

  Сподели
349