Мане иска да стане легенда на Ливърпул


Н. Гавазов

Мане иска да стане легенда на Ливърпул

Нападателят Садио Мане намекна, че бъдещето му е свързано с Ливърпул, обявявайки намерението си да стане легенда в мърсисайдския клуб.

Преди няколко дни испанското издание на El Confidencial съобщи, че Мане е станал главна трансферна цел за Реал Мадрид, на който той вкара в последния сезон в Шампионска лига. Твърди се, че Реал може да предложи повече от 130 милиона паунда за Садио, но 27-годишният сенегалец, който отбеляза 21 гола през този сезон, има други планове и те не са свързани с Кралския клуб.

"Разбира се, искам да стана легенда - не само на Ливърпул, но и на цялата Висша лига, това е една от моите цели. Ще направя всичко възможно да постигна възможно най-много.

Вече достигнах рубежа от 100 мача за Ливърпул, и това много означава за мен. Невероятно е да изиграеш толкова много срещи за такъв клуб.

Както винаги съм казвал, аз съм много щастлив да играя за този клуб. Наслаждавам се всеки ден тук и със всички сили се старая да спечеля нещо за този отбор", заяви Мане за официалното списание на Ливърпул.

  Сподели
407